3, 4, pozoooor… Energija Fest 2019!

Prošlogodišnji, Energija Fest 2018 nijednog svog posetioca nije ostavio ravnodušnim. Nakon vrhunskih nastupa inostranih gostiju – DJs From Mars i Loco & Jam, koje su pratili i fantastični nastupi domaćih imena poput sastava Divolly & Markward, Eaten Beat, Marka Milosavljevića, Wortexx-a, uz do sada neviđeni vizuelni spektakl u okruženju, publika je vesti o novom izdanju vrlo nestrpljivo čekala.

Datum?

Energija Fest nastavlja da iznenađuje i kad je u pitanju ovogodišnje izdanje! Pre svega, menja se datum, pa će se festival ove godine održati 19. i 20. Jula, što znači da će Energija Fest biti centralno mesto za sve ljubitelje naših najboljih letnjih festivala, dve nedelje nakon Exit-a, a dve nedelje pre Love Fest-a.

A ko nastupa?

Prva imena koja su objavljena, takođe nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U pitanju je pravi krem, kad su DJevi u pitanju.

Pa tako, prve večeri, publici u Pomoravlju prvi put će se predstaviti Pessto i Me-High-Low, uz ništa manje interesantnu podršku koju čine Lena Glish, MilhØuse i Vantiz.

Drugo veče festivala tek će na jednom mestu okupiti najbolje i najtraženije kod nas, u ovom trenutku: Fantastični trio Andrew Meller, Ilija Djokovic, TKNO garantuje nesvakidašnji događaj, a podršku njima će pružiti Dimitri J, kao jedan od pokretača najboljih događaja u poslednje vreme, u prestonici.

Čekaj! ima još… 

Posebnu enigmu za sve verne fanove Energija Festa predstavlja najava da to nije kraj kada su u pitanju izvođači, mada je za sada nejasno šta to organizatori pripremaju, da li će se festival ove godine proširiti na veći broj dana, ili je u pitanju nešto sasvim drugo. Moraćemo još malo da se strpimo do tih novosti.

Ulaznice?

U međuvremenu, startovala je prodaja Early Bird ulaznica, po ograničenoj, poklon ceni od 490 RSD za komplet, što je zaista neverovatna ponuda i još jedan razlog da opravdanja za propuštanje ovakvog događaja zaista nema.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Ticket Vision-a, na sajtu http://tickets.rs i svim OMV pumpama u zemlji.

Ostala prodajna mesta u neposrednoj blizini:

  • 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐜́𝐢𝐧: Fun Travel Agency – Kralja Petra I 53

  • 𝐉𝐚𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐚: Delfi – Vivo Shoping centar, Azur – Vuka Karadžića.

  • 𝐊𝐫𝐮𝐬̌𝐞𝐯𝐚𝐜: Exclusive Change 10 – Blagoja Parovića 20, Meda Travel – Obilićeva 39

  • 𝐊𝐫𝐚𝐠𝐮𝐣𝐞𝐯𝐚𝐜 – Delfi – Kralja Petra I 12, Menjačnice Winner – Zorana Đinđića 13

Lokacije za ostale gradove pogledajte na ovom linku: https://www.tickets.rs/partners/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment