ENERGIJA RASTE!

Horoskop za danas: Smoreni ste. Zbog stalne kiše, osećate se bezvoljno. Ponestaje vam snage i energije?

Ne brinite. Do kraja dana, to će se promeniti. Pročitaćete vest koja će vam momentalno podići ENERGIJU i jedva ćete čekati leto!

2 dana, 2 bine, 20 izvođača!

Da li se sada osećate bolje? Energija vam raste? Pa naravno!

Omiljeni muzički događaj mladih u Paraćinu i okolini, Energija Fest, koji ove godine okuplja najtraženija imena poput Andrew Meller-a, Ilije ĐokovićaMe-High-Low-a, Pessto-a, TKNOa, uz podršku perspektivnih mladih imena poput Dimitri J-a, Lene GlishMilhouse-a i sastava Vantiz, ove godine dobiće prostorno i žanrovsko proširenje!

Rave porodica… 

Pod zaštitnim znakom Rave Family-a, otvara se još jedna festivalska bina na ovogodišnjoj Energiji, a program na njoj će na najbolji mogući način upotpuniti žanrovsku ponudu festivala, u skladu sa interesovanjem publike. 

Dok na glavnoj festivalskoj bini prve večeri uživamo uz nešto komercijalnije vibracije, pravi underground zvuk na Rave Family Stage-u doneće Antela (Niš), Bokaric (Full House, Paraćin), Filip Stojanović, Mir-Mir i Tzanema (Garage Reunion, Kragujevac), uz šlag na toj torti, tehno princezu iz Novog Sada,  Sesha-u.

Na istom mestu, 20. jula, ljubitelji psy trance-a će imati svoj praznik, koji će obeležiti: DJ Eddy (Serotonin Drive, Pančevo), Electro Silver (Cybernatural, Niš), Excorcist Ill (Jagodina) i Pointfield (Beograd).

Planule ulaznice

Samo 2 dana nakon objavljivanja Rave Family Stage-a i novih izvođača, sve Early Bird, po najpovljonijoj ceni su rasprodate, tako da je trenutno aktuelna Faza 1, po ceni od 690 dinara za dvodnevni komplet.

Količina ulaznica u Fazi 1 je takođe ograničena, stoga požurite na najbliže prodajno mesto: 

  • 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐜́𝐢𝐧: Fun Travel Agency – Kralja Petra I 53
  • 𝐉𝐚𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐚: Delfi – Vivo Shoping centar, Azur – Vuka Karadžića.
  • 𝐊𝐫𝐮𝐬̌𝐞𝐯𝐚𝐜: Exclusive Change 10 – Blagoja Parovića 20, Meda Travel – Obilićeva 39
  • 𝐊𝐫𝐚𝐠𝐮𝐣𝐞𝐯𝐚𝐜 – Delfi – Kralja Petra I 12, Menjačnice Winner – Zorana Đinđića 13

Lokacije za ostale gradove pogledajte na ovom linku: https://www.tickets.rs/partners/