VAŽNE informacije o Energiji 2019

Ulaznice

Kao i ranijih godina, dvodnevne ulaznice se na ulazu u festivalski prostor menjaju za narukvicu koja omogućava ulazak na festival. Ulazak u festivalski prostor bez narukvice ili jednodnevne ulaznice neće biti moguć. Narukvicu ne treba skidati tokom trajanja festivala. Ukoliko je narukvica skinuta ili na bilo koji drugi način oštećena, osoblje zadržava diskreciono pravo da vam uskrati ulazak u festivalski prostor. Narukvica je proizvedena od izdržljivog materijala i ne može biti oštećena u kontaktu sa vodom ili drugim tečnostima (prilikom tuširanja, itd.).

Ukoliko ste kupili jednodnevnu ulaznicu, ne menjate je za narukvicu već sa ulaznicom ulazite na festival. Podsećamo da će ograničen broj jednodnevnih ulaznica biti dostupan na ulazu na festival po ceni od 600 RSD.

 

Ulaz na festival

Kapije festivala otvaraju se u 21:00h obe festivalske večeri. Apelujemo na posetioce da dođu ranije kako bi se izbegle nepotrebne gužve.

U toku jedne festivalske večeri moguće je ući samo jednom. Nakon napuštanja festivalskog prostora, ponovni ulazak na festival u toku iste večeri neće biti moguć.

Napominjemo da osim festivalskog osoblja ulaze na festival po potrebi kontroliše i policija kako bi se izbeglo unošenje psihoaktivnih supstanci i drugih nedozvoljenih predmeta.

Tokeni

Ove godine jedino zvanično sredstvo plaćanja na Energija festivalu biće tokeni. Tokeni se prodaju po ceni od 100 RSD po tokenu na označenim mestima unutar festivala. Takođe, tokeni se po potrebi mogu prepoloviti na 2 dela, pri čemu jedna polovina tokena u tom slučau vredi 50 RSD. Tokene menjate na šankovima i drugim štandovima za hranu i piće kako bi se izbegle gužve prilikom usluživanja posetilaca. Plaćanje u kešu i platnim karticama na festivalu neće biti moguće. Tokene će biti moguće kupiti tokom celog trajanja festivala.

Bezbednost

Festivalsko obezbeđenje i pripadnici MUPa Republike Srbije biće prisutni na festivalu tokom celog njegovog trajanja kako bi se osigurala bezbednost svih posetioca. Ukoliko vam je potrebna bilo kakva vrsta pomoći tokom trajanja festivala, slobodni ste da im se obratite u bilo kom trenutku i pratite njihova dalja uputstva. Prema zakonima Republike Srbije, svi posetioci festivala dužni su da uz sebe uvek imaju neki vid lične identifikacije (lična karta ili pasoš).

Recommended Posts